Gömbpanoráma

Minőségi 360° gömbpanoráma fotók készítése –

A gömbpanoráma fotó előnyei

360° Gömbpanoráma kamera

360° Gömbpanoráma fotó készítés

Ezekhez a 360° gömbpanoráma fotókhoz semmi sem hasonlítható. Akárcsak a Föld bolygó ahol élünk, minden irányban körbejárható. Az egérrel egészen egyszerűen középről indulva, bármilyen irányba körbeforgathatjuk oda-vissza, és mindent megnézhetünk az adott kép környezetében. A 360° panoráma képek több fotóból állnak össze egyetlen 3D körpanoráma fotóvá. Népszerűsége töretlen, és egyre jobban terjed világszerte is, hiszen rendkívül látványos, és a 100%-os körbe tekinthetősége folytán akár hasznos is lehet bárki számára. Csúcstechnológiájú eszközeinkkel szinte mindent képesek vagyunk elkészíteni. Nagyobb ipari létesítményekről, vagy nehezebben megközelíthető területekről is megtudjuk csinálni a panoráma fotókat, de akár drón bevetésével 360° videófelvételeket is.

Google Street View – gömbpanoráma feltöltés

A gömbpanoráma képek feltölthetők ugyanúgy a Google térkép felületére, mint a virtuális séták. Továbbá beilleszthetők a honlapokba is, akár érdemes külön képgalériát létrehozni erre a célra. És támogatja a Facebook is, tehát ide is feltölthetők. Ők ugye az elsők között voltak, akik lehetővé tették ezen képek közzétételét oldalukon. A körpanoráma fotó önmagában is elég látványos ahhoz, hogy az ember, akár hosszú perceken át alaposan végig böngésszen rajta mindent..

Még a Mars fotók is gömbpanoráma képek

Az emberiség történelmének eddigi legtávolabbi küldetésében, sikeresen landoló Curiosity is képes a 360° fotók készítésére. Hihetetlen, de már a Mars bolygóról is ilyen képek kerülnek fel a NASA jóvoltából az internet végtelen felhőjébe. Ezeket a 360° panoráma fotókat nap, mint nap megcsodálhatjuk egy olyan helyről, ahol hamarosan megvethetjük a lábunkat, és talán ezzel az általunk ismert élet első magvait is. És szinte biztos, hogy az első sikeresen termesztett marsi növényeket is ezzel a technikával fotózzák majd.

Csodálják meg az Ön vállalkozásáról készült panoráma fotókat is mások!

Egy 360° gömbpanoráma fotó teljesen más benyomást kelt azokban akik meglátják. Egyrészt a körbeforgathatóság miatt szinte biztos, hogy elkezdik mozgatni minden irányba a képet, és tartósabb ideig az adott honlapon maradnak. Másrészt nagy valószínűséggel alaposabban is körbenéznek a menüpont kínálatban. Persze ehhez nem árt minél több mindent bemutatni a vállalkozásból, vagy szolgáltatásokból a 360° képeken keresztül is. Sőt a fotókon elhelyezhető hotspot lehetőségével, még több fontos információ közölhető a weboldal látogatóival, mivel ezekre kattintva bármelyik oldalra tovább navigálhatók.