360 videó

Lenyűgöző 360 videó készítés –

Üdvözöljük a virtuális valóságban!

360 videó

A 360 videó születését megelőzte a 3D nézet, mely először a számítógépes játékok terén hozta meg az áttörést. A 3D technika, és a játékkonzolok mellé kifejlesztett VR szemüvegek, szó szerint egy új dimenziót nyitottak meg. Aki már próbálta, azt biztos, hogy magával ragadta az élmény, és szívesen a részesévé válna újra. A gömbpanoráma képek, majd a virtuális séta megjelenésével tovább fokozódott a virtuális világ körüli érdeklődés, és mára már a hétköznapjaink természetes részei. Rohamosan fejlődik a tudomány, a technika, ennek köszönhetően most már a 360 videó is elérhető végre.

360 videó készítés esküvőkről, céges bulikról, rendezvényekről, koncertekről

Ezt látnod kell Neked is! Ezt a kifejezést sokszor hallottuk másoktól, és sokszor mondtuk másoknak. A 3D videót szintén látni kell, egyszerűen lebilincselő. Esküvők, céges rendezvények, családi összejövetelek, születésnapi bulik, teljesen más megközelítésbe helyeződnek át, újra a helyszínen érezhetjük magunkat a 360 videó újbóli megtekintése során. Mindez fokozható, ha rendelkezünk VR szemüveggel, de önmagában is felemelő érzés. Mintha ismét a rendezvény közepén lennénk.

360 videó feltöltése közösségi felületekre

Amint elkészül a videó, azonnal feltölthető a weboldalra, Youtube csatornára és bármilyen Facebook profilra is. Azon kívül, hogy szórakoztató, és újszerű egy-egy megörökített esemény, remekül használható kreatív kommunikációra, azaz marketing eszközként is bevethető. De kiválóan alkalmas egyedi videó klippek forgatásához is a technika. Nézzenek meg egy ily módon készült felvételt, közben mozgassák az egérrel a kamerát bármilyen irányba, és érezzék ahogy a hangulat mindent átitat maguk körül.

Extrém sportok nélkülözhetetlen eszköze is

Számtalan típusa létezik ezeknek a 360 videó kameráknak. Talán az egyik legnépszerűbb az úgynevezett fejkamera, melyet a védősisak tetejére lehet rögzíteni, ezáltal nincs útban, és tökéletes felvételeket készíthet a környezetről. Hegymászók, ejtőernyősök, szörf-, hó-, és gördeszkások, bmx kerékpárral trükközök is előszeretettel használják. Ezek a felvételek lélegzetelállítóak szoktak lenni, már csak azért is mert az átlagember túl gyakran nem kerül ilyen helyzetekbe. De ahogy ezek a videók, úgy a többi is mind egyedi és megismételhetetlen.